Rólunk

Offi ház Eger

Barokk szálláshely, étterem, rendezvényhelyszín
Eger központjában!

Látogasson el hozzánk, és élvezze Eger varázslatos atmoszféráját! Az Arany Oroszlán rusztikus borozónk és I. osztályú éttermünk a történelmi idők hangulatát árasztja, és tradicionális magyar, bükki és nemzetközi ételeinkkel várja vendégeinket. A központi elhelyezkedésű háromcsillagos Offi Ház Eger pedig kényelmes szobákkal várja azokat, akik igényes pihenést keresnek a város felfedezése után. Esküvők, céges rendezvények és más ünnepségek számára pedig elegáns és meghitt rendezvénytermeink állnak rendelkezésre. Élvezze a pezsgő kisváros hangulatát, és hagyja, hogy családunk és munkatársaink emlékezetessé tegyék az egri tartózkodását. Az Offi Ház központi fekvésének köszönhetően szinte valamennyi fontos látnivaló elérhető 5 perces sétával, ugyanakkor a csend és nyugalom is garantált az épületben.

Török fürdő

Minaret

Egri vár

Szépasszonyvölgy

Bazilika

Teljes körű szolgáltatás

Történelmi hangulat, ízletes ételek és kényelmes szállás a város szívében!

Szálláshely

Központi szálláshely Egerben

A háromcsillagos Offi Ház Eger emeletén 5 légkondicionált, kétágyas (pótágyazható) szoba várja azokat, akik Eger zegzugos utcáit bebarangolva központi, ugyanakkor nyugodt, igényesen berendezett helyen szeretnének megpihenni.

Borozó és étterem

Magyar, bükki és nemzetközi ételek

A macskaköves sétálóutcáról betérve sem kell lemondanunk Eger varázslatos atmoszférájáról, hiszen a földszinten meghúzódó, rusztikus borozó és az emeleten található I. osztályú étterem egyaránt a történelmi idők hangulatát árasztja, és tradicionális magyar és bükki ételeivel őrzi a hagyományokat. De az étlapon helyt kapnak a nemzetközi, elsősorban olasz és francia konyha könnyedebb, különlegesebb fogásai is. A borozóhoz a Kis Dobó téren hangulatos terasz tartozik.

Rendezvényhelyszín

Esküvőktől a céges rendezvényekig

Szintén az emeleten található rendezvénytermeink esküvők, céges rendezvények, sajtótájékoztatók és egyéb ünnepségek elegáns és meghitt helyszínéül szolgálhatnak.
Három évtized vendéglátói tapasztalatával családunk és munkatársaink mind-mind azon fáradoznak, hogy emlékezetessé tegyék Önnek az egri tartózkodását, nálunk elköltött vacsoráját vagy éppen élete egyik legfontosabb eseményét, az esküvőjét.

„Aki ellátogat hozzánk, nyáron egy pohár bikavér vagy jó hűvös fröccs kortyolgatása közben elmerenghet a pezsgő kisváros forgatagán. A teraszról körbetekintve magába szívhatja évszázadok atmoszféráját: a macskaköves úton vezetve szemét – átnézve az egykor megyehatárt jelölő Eger-patak felett – megcsodálhatja a megújult Dobó teret a barokk Minorita templommal, a csodaszép megyeházával. A házak mögött meghúzódva még láthatja az egri Bazilika kupoláit. De 15:52-kor egy nagy dörrenés biztosan felriasztja az ábrándozásból: az 1552-es, törökök elleni dicsőséges győzelmet hirdetve díszlövés dördül el az étterem feletti Zászlódombról. Szívja hát magába e kis ékszerdoboz hangulatát, s igyon a borából az egri vitézek emlékére!”

Visszajelzések

Elégedett vendégeink mondták

Offi Ház Hotel*** és Arany Oroszlán Étterem Eger

Exkluzív ajánlatok

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról, rendezvényeinkről, Eger fontosabb történéseiről.
Havi 1 hírlevél – semmi spam…

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról, rendezvényeinkről, Eger fontosabb történéseiről.

Arany Oroszlán Étterem és Borozó

Nyitva: 12:00 – 22:00