Kérdése van? Foglalni szeretne? Írjon nekünk!

Kezdje el beírni, mit keres.

Étterem nyitvatartása: H-V 12.00-22.00

 

Rólunk

Magyar, bükki és nemzetközi ételek

A borozó és az étterem

A macskaköves sétálóutcáról betérve sem kell lemondanunk Eger varázslatos atmoszférájáról, hiszen a földszinten meghúzódó, rusztikus borozó és az emeleten található I. osztályú étterem egyaránt a történelmi idők hangulatát árasztja, és tradicionális magyar és bükki ételeivel őrzi a hagyományokat. De az étlapon helyt kapnak a nemzetközi, elsősorban olasz és francia konyha könnyedebb, különlegesebb fogásai is. A borozóhoz a Kis Dobó téren hangulatos terasz tartozik.

Tovább az étteremhez

Központi szálláshely Egerben

A hotel

A háromcsillagos hotel emeletén 5 légkondicionált, kétágyas (pótágyazható) szoba várja azokat, akik Eger zegzugos utcáit bebarangolva központi, ugyanakkor nyugodt, igényesen berendezett helyen szeretnének megpihenni.

Tovább a hotelhez

Esküvőktől a céges rendezvényekig

Rendezvényterem

Szintén az emeleten található rendezvénytermeink esküvők, céges rendezvények, sajtótájékoztatók és egyéb ünnepségek elegáns és meghitt helyszínéül szolgálhatnak.

Három évtized vendéglátói tapasztalatával családunk és munkatársaink mind-mind azon fáradoznak, hogy emlékezetessé tegyék Önnek az egri tartózkodását, nálunk elköltött vacsoráját vagy éppen élete egyik legfontosabb eseményét, az esküvőjét.

Tovább a rendezvénytermekhez

Aki ellátogat hozzánk, nyáron egy pohár bikavér vagy jó hűvös fröccs kortyolgatása közben elmerenghet a pezsgő kisváros forgatagán. A teraszról körbetekintve magába szívhatja évszázadok atmoszféráját: a macskaköves úton vezetve szemét – átnézve az egykor megyehatárt jelölő Eger-patak felett – megcsodálhatja a megújult Dobó teret a barokk Minorita templommal, a csodaszép megyeházával. A házak mögött meghúzódva még láthatja az egri Bazilika kupoláit. De 15:52-kor egy nagy dörrenés biztosan felriasztja az ábrándozásból: az 1552-es, törökök elleni dicsőséges győzelmet hirdetve díszlövés dördül el az étterem feletti Zászlódombról. Szívja hát magába e kis ékszerdoboz hangulatát, s igyon a borából az egri vitézek emlékére!

/dr. Offenbächer Géza/

Hírlevél-feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen akcióinkról, rendezvényeinkről, Eger fontosabb történéseiről.

Havi 1 hírlevél - semmi spam...0
Connecting
Please wait...
Küldjön üzenetet

Sorry, we are offline. Please, leave a message.

Name
* E-mail
* Please, write us, how can we help you...
Write us

Do you have any question? Can we help you?

Name
* E-mail
* Please, write us how can we help...
We are online
Visszajelzés

Segítsen, hogy még jobbak legyünk. Adjon visszajelzést!

Hogyan értékelné a segítséget?

Értesüljön akcióinkról, programjainkról!

Csatlakozzon most!


This will close in 30 seconds